Входящите потоци се завръщат в Binance, след като регистрираха нетни изходящи потоци в размер на 3,7 млрд. долара за 7 дни

от Anakin
0 коментари

Binance, най-голямата криптоборса в света, изпитва известна стабилност, след като фирмата за криптоанализ Nansen съобщи, че тегленията от борсата са достигнали 1,9 млрд. долара за 24 часа и над 3,7 млрд. долара за седем дни.

Масовите тегления от Binance са резултат от FUD – или страх, несигурност и съмнение – разпространен в крипто екосистемата относно съмнителните резерви на борсата и възможността за банково източване.

Главният изпълнителен директор на борсата Чангпенг Джао заяви, че „нещата изглежда са се стабилизирали“. Изглежда, че бурята е била преодоляна от Binance, като Nansen съобщава, че през последните 24 часа на борсата са отчетени нетни входящи потоци от токени, надхвърлящи 718 млн. долара.

Докладът идва, след като CZ се включи в Twitter, за да увери инвеститорите с доказателства за резервите. Той също така потвърждава предишните му твърдения, че борсата ще преживее всяка крипто зима, тъй като компанията е в добро финансово състояние.

You may also like

Остави коментар