За нас

от kiberhoraadmin

Кибер Хора организацията е лидер в България по отношение на изграждане на общество от хора с интерес към личностното си развитие и финансовото си образование.
Ние даваме трибуна на нашата аудитория да се развива и надгражда, чрез достъп до информация за света на криптовалутите поднесена по уникален и единствен по рода си начин.
Някои от основните ни направления са да изграждаме стратегии за всеобщо финансово образование, както и получаване на проникновени знания в крипто света. Основната цел на Кибер Хора е да привлече нови хора в тепърва експоненциално нарастващата екосистема на криптовалутите и личното инвестиране.
Специализираме се в построяване и изграждане на визия за общество, организиране на масивни събития, както и построяване на технология, чрез която масите ще могат да печелят, дали чрез знанията, които са получили през нас или използвайки нашите технологични решения.

Кибер Хора цели да създаде много медиуми за експресия на своята аудитория. Чрез различни платформи, с които нашето общесво си комуникира и продуктите, които изграждаме ние строим пътя към изграждане на доминираща и водеща екосистема в крипто пространството на Балканите и Европа.

Кибер хора е първата врата по пътя на обикновения човек към добиване на познания относно постоянно еволюиращият финансов крипто свят. Кибер хора цели да даде разбиране, похвати, средства както и медиум за комуникация на всички искащи да постигнат финансова свобода. Кибер хора не е просто проект, Кибер хора е мисия, движение, съдба, страст.

Ivan Draganov Zlatin Veselinov Angel Karatanchev Svetlan Stoyanov Hristin Gavrailov Todor Todorinov Petar Gavrailov Dari Yosifov

Нашите Евенти