Топ крипто игри за игрa през 2023

от Anakin
0 коментари

BudBlockz

BudBlockz е децентрализирана екосистема, създадена за индустрията на канабиса. Изградена върху блокчейна на Ethereum, BudBlockz позволява лесна търговия с продукти, свързани с канабис. Сега най-вълнуващата функция на екосистемата BudBlockz е Bud-Blockz Arcade – криптобазирана платформа за игри. Тук потребителите могат да се насладят на различни забавни и завладяващи игри с награди и стимули от реалния свят.

Всички игри използват блокчейна на BudBlockz и токените $BLUNT като валута в играта. След това тези токени $BLUNT могат да бъдат обменени на BudBlockz Marketplace за най-доброто, което предлага легалната канабисова индустрия.

В аркадата на Bud-Blockz са вплетени нефунционални токени (NFT), които могат да се събират и търгуват. Възможността да притежавате един от тези уникални NFTs започва сега с NFTs Ganja Guruz на BudBlockz. Този набор от човешки персонажи е пример за легалната индустрия за канабис и нейната богата култура.

С най-добрите аркадни игри в ретро стил, награди от реалния свят и възможност за събиране и притежаване на NFTs,

Sandbox (SAND)

Sandbox (SAND) е платформа за игри, която позволява на потребителите да разработват и притежават виртуални светове. В тези светове потребителите могат да създават свои игри, да персонализират средата и да печелят от създаденото от тях.

Собственият токен на Sandbox е SAND, който се използва за закупуване на земя и предмети (NFT) в играта. Играчите могат да използват токените SAND и за залагане на пасивни доходи, както и за управление и гласуване.

Sandbox (SAND) стартира с голям успех, като играта се използва от Atari, Ubisoft, Baidu и други известни компании. Тъй като компаниите продължават да изграждат в Sandbox, популярността и забавлението на играта само ще се увеличават!

Illuvium


Изградена върху Ethereum, Illuvium е базирана на блокчейн фантастична игра с битки, която се развива в отворен свят. Тя привлича както геймърите, така и криптоентусиастите с иновативните си игрови механики и токеномика.

Целта на играта е да се изследва светът на Illuvium и да се улавят Illuvial creatures (NFT), които след това могат да се използват за битки с други играчи. Играчите могат също така да печелят награди под формата на местния ILV токен, който може да се използва за закупуване на предмети, надграждане на герои, извършване на инвестиции и участие в различни дейности в платформата.

Illuvium е постоянно развиваща се игра с нови актуализации на съдържанието, събития и предизвикателства. Истинското USP на играта се крие в това, че НФТ Illuvium се изсичат и търгуват с нулеви такси и незабавни транзакции. Това се случва благодарение на това, че Illuvium се възползва от Immutable X (IMX) – решение за мащабиране на платформи на второ ниво.

You may also like

Остави коментар