Кибер Коледа 2022

от kiberhoraadmin
0 коментари

Ето, че вече е декември и е време обратното отброяване на дните до Коледа да започне. А заедно с него малко по малко започваме да се зареждаме и с празнично настроение. В случай, че ни е нужно още нещо, за да се настроим съвсем на Коледна вълна, достатъчно е на 30.12.2022г от 20:00 часа да гледате YouTube канала на Кибер Хора. Точно тогава  крипто ентусиастите ще пуснат видеото – Кибер Коледа, като обещават да ни заредят с щедра доза празнични емоции. Ще има интересни гости, извести инфлуенсъри, игри и награди, които ще събудят коледния ви дух. Водещ на шоуто ще бъде добре познатия ни Иван Драганов.

-85Дни -20Часове -23Минути 00Секунди

“Целта на събитието е благотворителност. Избрали сме  да помогнем на нуждаещите се вдъхновени от платформата „Приятели, ПОМАГАЙТЕ!“ и от историите на Лео Кадели. Затова решихме всички събрани средства от Кибер Коледа да отидат при Лео, за да помогне на още някой в нужда от дом. Блокчейн технологията, децентрализираните финанси, WEB 3 и не на последно място Bitcoin, както и другите криптовалути, ще помогнат това да се случи.” – споделят от Кибер Хора

Забавни изненади:

По време на шоуто ще се разгледат някой от най – забавните моменти от видеата на Кибер Хора, ще се обърне внимание на най-съществените крипто събития през годината, също така Кибер Хора ще раздадат големи парични награди на участниците в игрите. 

На събитието ще присъстват:
Иван Драганов, Цветан Радушев, Пламен Андонов, Петър Гаврилов, Златин Веселинов и Стефан Попов – Чефо

“През месец декември всички средства от наши спонсори и абонати, от реклама и от екипа на Кибер Хора, ще отидат за дарение за тази благотворителна кауза.” – допълват те.

Не пропускайте да гледате предстоящото шоу Кибер Коледа на 30.12.2002г от 20:00 часа в YouTube канала на Кибер Хора

You may also like

Остави коментар