DecentWorld

от Anakin
0 коментари

Без съмнение успехът и дълготрайността на метавселената зависят не само от естетическите характеристики на новоразработените платформи. Огромна роля играе и умелото прилагане на реалната стойност, която тя може да донесе както на бизнеса, така и на потребителите по целия свят. Въпреки широко разпространеното убеждение, че метавселената скоро ще се превърне в основа на нашето ежедневие, все още има малко съгласие относно това какво ще включва тя и как ще функционира. 

Тъй като метавселената в най-общ смисъл все още е „в процес на разработка“ и изисква творческо прилагане на технологиите и пионерски подход към бизнеса, много проекти по света се конкурират, за да предложат на пазара най-вълнуващите и нови преживявания в областта на метавселената. DecentWorld, метавселена, собственост на швейцарска компания, предлага нестандартен подход в сравнение с други уеб3 проекти. 

Вместо да се фокусира върху реализирането на фантастични идеи, творческият екип е решил да създаде реалистичен свят, който е познат и лесно разпознаваем за потребителя. С наскоро стартиралия 3D Downtown Dubai екипът отваря възможности и за собствениците на различни бизнеси, като ги кани да се присъединят към проекта и да създадат съвместно изключителна стойност както за своите клиенти, така и за изследователите на виртуалната реалност.

Виртуални активи със стойност в реалния свят

Творческият екип на DecentWorld е разработил интерактивна 2D карта, в която улиците могат да бъдат изработвани като непечеливши токени. Платформата предлага вълнуваща възможност на потребителите да търгуват с оскъдни НФТ и да ги комбинират в Колекции по игрови и удобен за потребителите начин. Колекциите могат да бъдат залагани и да генерират доходност за собствениците или, в близко бъдеще, да бъдат продавани на вторичния пазар като самостоятелни НФТ. 

„В известен смисъл ние създадохме своя виртуална версия на популярни настолни игри като Монополи и други, което е изключително вълнуващо. Потребителите на платформата DecentWorld могат да минтват и търгуват с ограничени НФТ и да станат собственици на най-известните улици в света като Бродуей, Пето авеню или Уолстрийт и да прилагат каквито стратегии сметнат за подходящи за своите Активи“, обяснява екипът. 

Скоро екипът планира да въведе и нова функция, която ще позволи на потребителите да минтват сгради като самостоятелни НФТ. По този начин Колекциите дават възможност на потребителите на DecentWorld да накарат Активите да работят за тях, търговията може да дава еднократни ползи, а Сградите, изсечени на техните Улици, ще им предоставят такса.

„Крайната ни цел е собствениците на виртуални имоти да могат да отдават Сгради под наем на фирми, точно както в реалния свят. Сигурни сме, че това ще доведе до много развлекателни дейности като изложби, магазини, концерти и конференции“, обяснява екипът. 

Бъдещето на цифровия маркетинг

Крайната цел на DecentWorld е да създаде метавселена, която ще бъде богата на възможности, взаимодействия и изключителни преживявания както за потребителите, така и за бизнеса, който реши да инвестира ресурсите си в новата сфера.

„Много марки започват да осъзнават огромните възможности, които притежава метавселената. Тези, които започнат да инвестират ресурсите си в web3 сега, освен че ще получат преднина, имат и шанса да заемат челно място и да бъдат в челните редици на развитието на метавселената“, споделя екипът.

За DecentWorld

DecentWorld е швейцарска метавселена – платформа за дигитални недвижими имоти, изградена върху блокчейн технология, за да представи следващо поколение web3 изживяване. Платформата позволява на членовете да коват и търгуват с цифрови улични НФТ, които след това могат да бъдат комбинирани в Колекции. Завършените и заложени Колекции имат допълнителна стойност, тъй като генерират доходност, която се изплаща на собственика. Използвайки най-съвременни функции за сигурност, DecentWorld също така е символ на доверие и прозрачност в блокчейн индустрията.

You may also like

Остави коментар