ФИФА и Upland се договориха за многогодишно партньорство

от Anakin
0 коментари

ФИФА и Upland се договориха за многогодишно партньорство, което започва със Световната купа на ФИФА в Катар през 2022 г.™

  • Първото по рода си партньорство позволява на футболните фенове от цял свят да разберат по-добре Web3 и как да се наслаждават и да се възползват от игровото метаизживяване
  • Споразумението включва достъп на феновете до колекционерски материали с легендарни видеоклипове от мачовете на Световната купа на ФИФА в Катар 2022™

Upland и FIFA обявиха днес многогодишно партньорство, което позволява на общността на Upland и на футболните фенове по целия свят да събират, търгуват и притежават цифрови активи на FIFA и видео акценти от мачове, преследвайки съвместната мисия да помогнат на феновете да разберат по-добре как работят метавселената и Web3.

Чрез това преживяване феновете ще се научат как да участват и да допринасят за виртуалната среда, управлявана от общността. Широкото разнообразие от дейности в Upland по време на турнирите и между тях ще подкрепи усилията за образование и възможностите за феновете да подкрепят любимия си национален отбор.

Upland ще работи с FIFA за създаване на забавни, игрови преживявания в най-голямата отворена метавселена, съпоставена с реалния свят, с над 3 милиона регистрирани акаунта. За Световното първенство по футбол в Катар през 2022 г.™ към техните реални адреси в Upland ще бъде добавено напълно изградено копие на стадиона Lusail, заедно с брандирано с марката FIFA World Cup™ село, магазини и шоуруми, които феновете ще могат да посещават виртуално.

За Световната купа по футбол в Катар 2022™ Upland въвежда и игра за колекциониране на футболни фенове, като се предлагат ограничен брой тайнствени пакети с множество рядкости. Те включват гербове на отбори, футболни обувки, фланелки и исторически лога на Официалното световно първенство по футбол™, плакати и талисмани, характерни за отделните държави, така че феновете да могат да попълнят дигиталните колекционни албуми на всички тридесет и два (32) представени отбора на държави.

Завършването на колекциите ще допринесе за резултата на феновете на потребителя, а тези с най-високи резултати ще спечелят награди, включително например стадион „Лусаил“ като виртуална собственост в метавселената. Други основни механики на играта включват възможността за получаване на специални сувенири от тазгодишния турнир; включително видеоклипове с най-интересните моменти от мачовете, които не могат да бъдат закупени директно от Upland.

В Upland са отворени двадесет и два (22) реални града, в които феновете могат да започнат пътуването си в метавселената, като придобиват и търгуват с виртуални имоти, които са базирани на реални адреси. Феновете вече могат да добавят сгради и да излагат на видно място гордостта си от Световната купа по футбол™ под формата на знамена на държави и брандирани с марката FIFA World Cup Qatar 2022™ предмети за външна украса, които придават по-голяма стойност на самите имоти. Феновете също така ще имат възможност да се превърнат в предприемачи в метавселената и да създават магазини в имотите си, за да продават събраните активи на други играчи.

„Нито едно друго световно състезание не обединява страните и хората по света така, както Световната купа на ФИФА™“, казва Дирк Лют, съосновател и съизпълнителен директор на Upland. „Развълнувани сме да създадем мултитъч уеб-3 изживяване, демонстриращо забавление, иновации, предприемачество и общност, като първата от многото възможности в бъдещето на FIFA World Cup™, където феновете вече могат да събират, притежават и споделят истински момент от историята.“

Пътешествието на Световната купа на ФИФА™ завършва с финала на 18 декември 2022 г. и когато светът отпразнува победителя в реалността, това ще направи и Upland. Upland ще обяви първата в историята си столица на страната победител, а наследството на Световната купа по футбол в Катар 2022™ ще остане непокътнато в Upland с елементи от метаверсалната реплика на стадионите, магазините, изложбените зали и имотите, давани като награди на феновете с най-много колекции от албуми с цифрови активи и видеоклипове, придобити в Upland.

Upland е на разположение за безплатно изтегляне за iOS, Android и интернет и може да се играе от всяка точка на света.

ЗА UPLAND
Upland (https://upland.me/) е отворена уеб3 платформа за метавселена, съпоставена с реалния свят. Мисията на компанията е да изгради една от водещите и най-динамични общности на създателите чрез силна предприемаческа икономика, която позволява на играчите, създателите, разработчиците и марките да произвеждат стоки и преживявания, да печелят от активи и да предоставят полезност и забавление на други играчи. Със седалище в Силициевата долина и хъбове в Лас Вегас, Украйна и Бразилия, Upland е обявена за едно от „Следващите големи неща в технологиите“ на Fast Company през 2021 г. и за един от „22-те стартъпа в Сан Франциско, които трябва да се наблюдават през 2022 г.“ от Built In SF. Upland се ангажира да не отделя въглеродни емисии и е горд партньор на Carbonfuture. За повече информация относно нашия ангажимент за устойчивост посетете https://www.upland.me/sustainability. Upland е достъпна за iOS, Android и уеб и може да се играе от всяка точка на света.

You may also like

Остави коментар