Кибер Коледа: Направи добро и се включи в благотворителния ни стрийм

от Anakin
0 коментари

Коледа наближава. Ето, че е време да се съберем със семейството, близките и приятелите ни, за да отпразнуваме празниците с хората, които обичаме.

Всички в екипа на Кибер Хора сме страшно благодарни, че имаме възможността да празнуваме със семействата си, но дълбоко в себе си осъзнаваме, че не всички имат този лукс.

Нарастващата инфлация, покачващите се цени на базовите човешки потребности в комбинация с природни и политически бедствия са оставили много хора в неизгодно положение и за тях коледното настроение е възможност да се стоплят за кратко от студената реалност, но проблемите остават.

За това, ние от Кибер Хора, организираме благотворителен стрийм, в който ще има игри, в които нашите гости ще участват и всички спечелени от тях пари ще дарим на избрана от нас кауза!

Избрали сме да помогнем на нуждаещите се, вдъхновени от платформата Приятели, ПОМАГАЙТЕ!“ и от историите на Лео Кадели. Затова решихме всички събрани средства от Кибер Коледа да отидат при Лео, за да помогне на тези в нужда от дом.

Гости на стрийма ще бъдат известни личности, а предаването ще бъде водено от екипа на Кибер Хора – Иван Драганов, Златин Веселинов и Петър Гаврилов.

Допълнително всички средства от наши спонсори и абонати събрани през месец Декември, ще отидат за дарение към тази благотворителна кауза.

КОГА:

Не пропускайте да гледате предстоящото шоу Кибер Коледа в YouTube канала на Кибер Хора.

Тик Ток Предизвикателство:

Призоваваме всеки от вас, който ползва TikTok приложението да участва заедно с нас в предизвикателството НАПРАВИ ДОБРО. Заснемете себе си как правите нещо добро към някой непознат на улицата и го споделете с вашата мрежа.

Предизвикайте вашите приятели да се присъединят в тази инициатива и да продължат веригата на доброто! Нека бъдем по-добри заедно и активно да бъдем промяната, която искаме да видим в света.

На посочения линк можете да откриете адресите за дарения: shorturl.at/aoTX8

Благодарим на всички, които ще се включат в инициативата и ви пожелаваме прекрасни празници!

You may also like

Остави коментар