MetaMask стартира интеграция на PayPal

от Anakin
0 коментари

ConsenSys Inc., компанията Web3, която стои зад водещия крипто портфейл MetaMask, стартира интеграция на PayPal със своя софтуерен портфейл, позволявайки на базираните в САЩ потребители да купуват Ethereum (ETH).

ConsenSys стартира интеграция с PayPal
В сряда, 14 декември 2022 г., ConsenSys обяви партньорство с PayPal, за да може MetaMask да се превърне в първия Web3 портфейл, който интегрира решенията на PayPal за плащания.

Интеграцията ще позволи на избрани американски потребители на MetaMask да купуват Етериум (ETH) с 1% такса чрез мобилното приложение. Потребителите могат да купуват и прехвърлят ETH, като просто докоснат бутона „купи“ и влязат в профилите си в PayPal.

Опцията ще бъде разпространена за всички потребители в САЩ през следващите седмици. Продуктовият мениджър на ConsenSys Лоренцо Сантос обясни, че партньорството има за цел да улесни безпроблемното закупуване и прехвърляне на Ether.

ConsenSys се стреми да разшири приемането на Web3
Интеграцията на PayPal в MetaMask е част от плановете на ConsenSys да помогне за включването на повече потребители в екосистемата Web3, тъй като секторът търси път напред по време на крипто зимата.

Ден преди пускането на пазара ConsenSys представи своята мрежа за нулеви познания Ethereum Virtual Machine (zkEVM) в testnet. Тя позволява на потребителите да разгръщат своите dApps директно с помощта на инструменти като MetaMask, Truffle и Infura.

You may also like

Остави коментар