Крипто сигнали: Топ 10 на каналите в Telegram през 2022

от Anakin
0 коментари

Криптосигналните канали в Телеграм са известен източник на информация сред опитните търговци на криптовалути. Телеграм каналите често са едно от малкото места, където могат да се намерят актуализации в реално време за пазарните колебания.

Криптосигналните канали на Telegram са също така чудесно място за всеки, който няма технически познания, да намери експертни мнения за търгуваните активи, като същевременно събира прозрения и сигнали за търговия с висока степен на точност.

Тези канали са доста полезни и за професионалните трейдъри, които постоянно търсят идеалната група, към която да се присъединят.

За да ви помогнем да започнете, съставихме списък на десетте най-добри тазгодишни канала за крипто сигнали.

Но преди да се заровим в каналите, нека разгледаме какво представляват криптосигналите и защо е изключително важно да се присъедините към група в Telegram, която предлага тази аналитична услуга. И така, какво представляват криптосигналите?

Разбиране на криптосигналите

Криптосигналите са търговски анализи, концепции или препоръки, основани на оценка на текущите и/или историческите условия на криптопазара. Въпреки това, тъй като повечето финансови пазари, включително пазарът на криптовалути, са волатилни, тези сигнали често се анализират и генерират с помощта на технически индикатори, като се има предвид релевантността на времето и цената.

В зависимост от нивото на експертни познания има различни причини, поради които търговците търсят криптосигнали.

Експертният трейдър може да иска да разбере колко често се търгува даден актив, както и съвети за най-добрите практики за инвестиране в определени финансови инструменти.
От друга страна, един начинаещ или подготвящ се търговец може да търси сигнали за търговия от проверени криптотърговци, които да използва за създаване на собствена стратегия за търговия. Когато тепърва започват, много търговци предпочитат да се ориентират на пазара, като следват тези, които имат трудно натрупан опит.

Как работят сигналите за крипто търговия?

Крипто сигналите се генерират ръчно или автоматично.

Автоматичните сигнали за крипто търговия обикновено се генерират от софтуер за търговия, който се наблюдава от обучени специалисти и програмисти. При тези видове софтуер се използват както човешки усилия (т.е. професионални доставчици на криптосигнали), така и софтуерни алгоритми. Заедно с това софтуерът е в състояние да използва специални индикатори или индекси, способни да оценяват предишни данни за движението на цените на криптовалутните двойки, за да идентифицират тенденции. След това тези тенденции се откриват от бот за криптотърговия и се използват за попълване на криптотелеграмните канали с инвестиционни съвети.

Ръчните сигнали за търговия с криптовалути се създават с помощта на техника за обратна връзка, при която предлагащите криптосигнали (т.е. експерти трейдъри и преводачи) предоставят нефилтриран преглед на криптоактив. Обикновено опитният търговец сърфира и анализира пазара в опит да забележи възможности за търговия, докато преводачът разнищва най-добрия и подходящ начин за капитализиране на дадена възможност (която обикновено е чувствителна към времето).

Когато става въпрос за ръчни сигнали за търговия с криптовалути, има много места, от които човек може да събере информация за професионални търговци. Въпреки това Telegram остава един от най-популярните източници за намиране на най-добрите криптосигнали.

Повечето криптогрупи в Telegram предлагат на членовете си безплатни сигнали за криптотърговия, което ги прави много по-удобна алтернатива на други платформи за платени сигнали.

При това положение по-долу е нашата селекция на най-добрите Telegram групи за крипто сигнали (безплатни и платени), към които да обмислите да се присъедините.

Топ 10 на каналите за криптосигнали в Telegram


WolfxSignal е под номер 10 и с него започва този списък.

WolfxSignal предлага както ръчни, така и автоматични сигнали за крипто търговия. Съществувайки от почти десетилетие, WolfXSignal може да се похвали с +90% точност и над 80 хил. „щастливи търговци“. При това повечето от техните съвети за крипто-специални търговски стратегии са зад платена стена на уебсайта им.

WolfxSignal има специален уебсайт, на който предоставя различни платени услуги, включително поддръжка на автоматична търговия и крипто сигнали (като технически анализ), но за да повиши интереса, те създадоха безплатната група в Телеграм.

Безплатната телеграм група за крипто сигнали на WolfxSignal обикновено споделя между три и четири крипто сигнала на седмична база. Всеки, който плати, за да бъде в тяхната затворена VIP група, ще получи и достъп до между 20 и 25 платени криптосигнали седмично.

9.DeFi Million

Следващата стъпка е DeFi Million. Вероятно една от най-известните групи за крипто сигнали в Телеграм в интернет днес, DeFi Million може да се похвали с над 140 хил. абонати, повечето от които се възползват от групово купуване..

Ако някога сте чували за тази група в Telegram, то има вероятност да сте чували за участието им в играта „pump and dump“.

Тази група в Telegram е известна с това, че често купува определени токени в насипно състояние и предизвиква драстично поскъпване на стойността им, като по този начин подпомага участващите членове на групата.

Наред с опита си да влияе върху сравнително нови токени, за да генерира смешни печалби за членовете, тази група за безплатни сигнали в Telegram има и експертни доставчици на криптосигнали, които на случаен принцип споделят безплатни криптосигнали за заинтересованите членове.

8.Learn2Trade

Learn2Trade е друго популярно име в този списък, най-вече защото предлага сигнали както за Форекс, така и за криптовалути.

Learn2Trade също така има специален уебсайт, където предлага широка гама от платени услуги, включително крипто търговия, автоматична търговия, афилиейт маркетинг и много други.

Сигналите за криптотърговия са само една от многото му услуги, като заинтересованите потребители могат да се присъединят към безплатната група за сигнали за криптотърговия в Телеграм или да се абонират за един от четирите различни платени пакета и да получат достъп до техните групи за ВИП сигнали.

7.Universal Crypto Signals

Основана през януари 2018 г., Universal Crypto Signals (или UCS, както е по-известна) предлага както автоматични, така и ръчни сигнали за търговия с криптовалути.

UCS твърди, че предоставя най-точните сигнали за търговия с криптовалути, като информацията постъпва от различни борси, включително Binance, Bybit, KuCoin и др.

Преди да пусне уебсайта си през 2018 г., UCS предлагаше криптосигнали на много потребители чрез безплатната си група в Telegram с над 36 хил. членове, която съществува и до днес. Въпреки това, както се очакваше, те предлагат на заинтересованите потребители и възможността да се абонират за платения им канал, който предлага неограничен брой сигнали за крипто търговия и може да се похвали с поддържането на ниво на точност от 96% от началото на дейността си.

6.AltSignals

AltSignals се гордее, че е номер едно доставчик на крипто сигнали в Telegram, и предоставя търговски сигнали и анализи за крипто деривати на различни борси, включително Binance.

AltSignals е достигнал над 50 хил. членове и винаги се е стремял да предоставя последователно печеливши търговски сигнали, анализи, бърза поддръжка и добро потребителско изживяване.

Заинтересованите потребители могат да се присъединят към безплатната им група в Телеграм или да се включат в техния премиум абонамент, за да получат достъп до до 10 пъти по-качествени сигнали.

5.BTC Champ

Тази група за крипто сигнали в Telegram има над 90 хил. абонати и има за цел да обучава крипто търговците (особено тези, които са съвсем нови в крипто търговията).

Групата BTC Champ Telegram има широк спектър от експертни провайдери на сигнали, които на случаен принцип споделят съвети за най-добрите търговски практики, търговски сигнали и обща информация за различни крипто активи, но както подсказва името, тяхната претенция за слава идва от сигналите за търговия с биткойн, които се споделят в групата.

BTC Champ също така предоставя платформа за членовете да правят сделки помежду си, въпреки че това не е препоръчително поради липсата на сигурна търговска инфраструктура в рамките на социалния форум.

4.Whale Alert

Както подсказва името, Whale Alert наблюдава „китовете“ в света на криптовалутите.

Кит е термин, използван за обръщение към клас инвеститори, които притежават значителен дял от даден криптоактив. Видни примери за „китове“ включват Брайън Армстронг, главен изпълнителен директор на Coinbase; Сам Банкман-Фрид, главен изпълнителен директор на FTX; и компании като Microstrategy, които към 20 септември 2022 г. са притежавали приблизително 130 000 биткойна (BTC).

Една-единствена транзакция на този набор от инвеститори може да повлияе положително или отрицателно на целия криптопазар. Така че, ако искате да сте в крак с това кога и къде се движат крипто китовете, Whale Alert е перфектната група за крипто сигнали в Telegram.

Whale Alert уведомява своите 330 хил. членове всеки път, когато има движение между портфейл с китове и борса, което им позволява да вземат по-информирани решения за търговия. Whale Alert също така има специален уебсайт, чиято единствена цел е да предлага услуги за сигнализиране и проследяване, които помагат да се направят блокчейн данните по-достъпни и прозрачни.

Whale Alert също така предоставя персонализиран API, който позволява на частни блокчейн проекти да създават свои собствени персонализирани предупреждения.

3.MyCrypto Paradise

Ако за миг сте си помислили за истински рай, пълен с криптовалута, не сте сами. Със своето запомнящо се име MyCryptoParadise е доставчик на криптосигнали, който трябва да бъде включен във всеки списък на криптосигналите в космоса.

MyCryptoParadise предлага две безплатни групи за крипто сигнали в Telegram, които се фокусират върху търговията с Binance и KuCoin. Те имат професионален уебсайт и широка гама от програми за членство, от които можете да избирате.

Подобно на други, те имат и платени VIP групи, които предлагат на членовете си до 80 високопрофесионални криптосигнали всеки месец.

Този криптосигнал Telegram е подходящ както за начинаещи, така и за професионални търговци. Те предоставят учебни материали на сайта си, за да ви информират и държат в течение на всички най-големи неща, които се случват в крипто пространството.

2.CryptoSignal.Org

Ако току-що сте започнали кариерата си като търговец на крипто, тогава CryptoSignal.Org е крипто сигнал Telegram група за вас. CryptoSignal.org улеснява както начинаещите, така и професионалните трейдъри да се ориентират в криптопазара, като предоставя точни сигнали за криптовалути.

CryptoSignal.org има специален уебсайт, който е пълен с учебни материали, но по-важното е, че присъединявайки се към някоя от безплатните Telegram групи на платформата, участниците ще получават 3 VIP сигнала всяка седмица.

Ако се пристрастите към тези сигнали, те предлагат и платена премиум група, която предоставя до 3 VIP сигнала за крипто търговия на ден.

1.Rocket Wallet Signal

На първо място в нашия списък е RocketWalletSignal.Поставихме го на първо място по основателна причина! Този канал в Телеграм има високи оценки за прозрачност и открита комуникация.

RocketWalletSignal споделя отчети, които обхващат всички действителни печалби и загуби (PnL), като осигурява пълна прозрачност с членовете на общността. Има и RocketWalletSignal Bot, който предоставя изчерпателни доклади за последните печалби и загуби.

RockWalletSignal има няколко различни групи за платени крипто сигнали, които обхващат всичко – от сигнали и актуализации до прозрения и опции за чат. Но те предлагат и безплатни крипто сигнали в публична група с близо 40 хил. членове.

Групата от канали на RocketWallet Signal предлага предимства, включително сигнали за търговия на различни борси и сделки на живо и пазарни актуализации, които помагат на членовете да вземат по-информирани решения.

И не на последно място Kiber Hora –> https://t.me/kiberhora & https://discord.gg/d6KfmpSsBP 🙂

Търговията с криптовалути е колкото трудна, толкова и печеливша, и макар че е лесно да станеш милионер за една нощ; същото може да се каже и за преминаването от 100 на 0. За да предотвратят последното обаче, криптотърговците, особено начинаещите, се научиха да не разчитат само на познанията си за пазара.

Криптосигналите в групите на Telegram и други подобни опции могат да помогнат на трейдърите да получават информация в реално време за пазарните условия, сигналите за търговия и ценовите колебания.

Във всеки случай е от решаващо значение трейдърите да проверяват внимателно крипто сигнали Telegram групи, преди да поемат ангажименти или да следват рискови съвети, особено сега, когато има наплив от измамни канали, маскирани като уважавани доставчици на сигнали.

You may also like

Остави коментар